Cautare

23858 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.84 secunde)
"Basescu stie ca USL va avea peste 50% la parlamentare" Chiar si presedintele Traian Basescu admite ca USL va avea peste 50% la alegerile parlamentare, afirma ex-premierul social-democrat Adrian Nastase, pe blog, el acuzandu-l pe seful statului ca interpreteaza "aberant" articolul 103 din Constitutie.
2 din Constitutia Romaniei, cererea de revocare din functie a ministrului Muncii Sebastian Lazaroiu si numirea in locul acestuia a democrat-liberalei Sulfina Barbu.
In timp ce Basescu ii toaca pe democrat-liberali cu rezolvarea grabnica a proiectelor, USL are termene fixate dupa 2012 si initiative ce isi asteapta dezbaterea si votul in Parlamentul Romaniei.
Impreuna cu Crin Antonescu si foarte probabil si cu Sorin Oprescu vom merge la Bruxelles si la Washington, cat mai aproape de alegerile de anul viitor, pentru ca partenerii nostri principali - in aceasta ordine, pentru ca am alta viziune decat Traian Basescu, vad Bruxellesul ca prim partener al Romaniei si apoi Washington - sa cunoasca direct care este alternativa si cine le vor fi partenerii in Romania dupa 2012.
Dan Bucura) Ziarul "Puterea" continua astazi prezentarea documentului "Perspective ale anului politic 2012", care a facut furori in PSD. ... Mugur Isarescu, noul presedinte al Romaniei? ... "Probabilitatea ca USL sau un alt competitor la alegerile parlamentare din 2012 sa obtina majoritatea absoluta a mandatelor ramane inca redusa".
Discurs istoric al Regelui Mihai in parlament, ignorat complet de presedintele Basescu, premierul Emil Boc si ministrii PDL plus ministrul independent. ... Seful statului se anagajeaza la Bruxelles ca Romania va introduce in Constitutie pana la finele lui 2012 limitarea deficitului structural la 0,5% din PIB.
A recunoscut chiar Presedintele Romaniei. Statul roman, pentru a supravietui, este obligat, in 2012, sa obtina imprumuturi in valoare de 16 miliarde de euro.
Gorjenii debuteaza in 2012 acasa, cu liderul Dinamo. ... al pandurilor in 2012 ar putea arata astfel: ... Pandurii nu mai debuteaza in 2012 la Brasov, ci acasa, cu liderul Dinamo Bucuresti.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat, ieri, ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au adoptat o declaratie, ca reactie la afirmatiile presedintelui Traian Basescu de la sedinta DNA, in care i se solicita public sa iasa si sa isi retraga afirmatiile la adresa Parlamentului.
"Prioritatea prioritatilor pentru presedintele Romaniei este formarea unei majoritati care sa permita abordarea cu toata forta a procesului de integrare in Uniunea Europeana, a spus Traian Basescu.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - ministru de stat, ministru al Finantelor in Guvernul Romaniei (1992-1996);
Ulterior, si dezvoltarea industriala a Romaniei a presupus, intre altele, utilizarea carbunelui exploatat in minele din Valea Jiului. ... Aceste efecte sunt o consecinta directa a necesitatii alinierii Romaniei la standardele Uniunii Europene ca unica solutie pentru dezvoltarea pe baze sanatoase a tarii.
La 9 mai 2012 se implinesc 135 de ani de cand Romania si-a castigat Independenta. Proclamarea independentei de stat si consfintirea ei prin purtarea razboiului din 1877- 1878, au inscris un moment culminant in istoria si dezvoltarea Romaniei.
Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, vineri, de la tribuna Parlamentului, ca pe 21 decembrie 2012 se sfarseste o lume politica, marcata de o societate a urii si dezbinarii, apreciind ca noul Guvern are o datorie fata de toti romanii care au avut incredere sau nu in el pe 9 decembrie.
in 2012, cand PSD a revenit la guvernare, salariile ajunsesera sa reprezinte in PIB nici 32%, in cadere vertiginoasa de la intrarea Romaniei in UE si de la 43-44% la iesirea din comunism. ... In 2012 era dezastru.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Targu Mures, ca organizatia mureseana a luat in unanimitate decizia de a nu mai colabora cu PD-L si ca o astfel de decizie trebuie sa fie valabila peste tot in tara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Legea salarizarii unice nu va intra in vigoare anul viitor, documentul urmand sa fie amanat pana in 2012.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Adrian Nastase i-a atentionat pe tinerii din partid ca in 2012 campania se va duce, in mare parte, pe internet si trebuie sa fie activi pe Facebook iar secretarul general al PSD, Livu Dragnea le-a cerut seniorilor din partid activitate intensa de comunicare cu oamenii.
google-analytics.com